OBVESTILO O ODPOVEDI BIKE BEER FESTIVALA 2020

Zaradi trenutnih razmer v zvezi s koronavirusom (COVID-19) smo se organizatorji Bike Beer festivala odločili, da letošnji dogodek odpovemo.

Kljub vsem dosedanjim pripravam in trudu vloženemu v izvedbo festivala ste naša prioriteta obiskovalci. Vaše zdravje in dobro počutje je na prvem mestu in po tehtnem razmisleku in upoštevanju več možnih scenarijev menimo, da v nobenem primeru festivala letos ne bi mogli izpeljati v takšni obliki kot si želimo.

Obveščamo tudi da SloEnduro4fun tekmo, ki bi se naj odvijala v sklopu festivala prestavljamo na 2. Avgust, upamo da se bodo do takrat razmere že toliko izboljšale, da bo izvedba možna, seveda pa bomo v vsakem primeru upoštevali uradna varnostna navodila.

https://www.facebook.com/events/637580137082265

V preteklih mesecih je bilo veliko časa namenjenega urejanju in dodelavi kolesarskih poti okoli Črnih Njiv, nekateri večji projekti so še v teku in komaj čakamo, da jih bomo lahko delili z vami. Takoj, ko bodo razmere to dopuščale načrtujemo izvedbo raznih manjših dogodkov, kot so shuttle dnevi, kolesarske delavnice, vodene ture in ciklokros tekma v jeseni. Do takrat pa želimo vsem le najboljše v dani situaciji.

Radi bi se zahvalili vsem sponzorjem, ki nam stojijo ob strani ter podpirajo našo odločitev, ter vsem potencialnim obiskovalcem za razumevanje. Brez vas, ni nas.