ENDURO GORJANCI 2021

V nedeljo je na Gorjancih potekala 2 dirka serije SloEnduro. Visoke temperature so poskrbele, da so bile proge suhe in prašne, prav tako pa je bilo tudi na vzponih, ki pa niso bili najbolj kratki. V soboto je v mestu potekal prolog Urbane Zverine katerega sva se udeležila Gašper in Matej K., v nedeljo na dirki pa sta se nam pridružila še Marko in Matej G. Z nami je vikend preživel tudi Nejc G., ki pa je tokrat le supportal naš team. Čestitke KD Zverinice za po našem mnenju do sedaj najbolje organizirano dirko.

Tekmovalci so po dirki povedali:

Matej K. – Verjetno najbolje organizirana tekma v seriji sloenduro letos – Zverinice vedo kaj delajo. Vesel sem, da smo tokrat imeli za support Nejca in Matijo , ki sta nam ob pravem času zrihtala čvape in še bolj ključno- poskrbela za našo ekipo ter pomagala še drugim rajderjem z vodo in cukrom na peklensko vroči preizkušnji. Bilo je peklensko vroče in prašno!

Marko – Naporen dan predvsem zaradi neznosne vročine ampak vse ostalo pa top. Trasa zanimiva in precej zahtevna za jo zvozit brez napak, organizacija na mestu, GKD ekipca pa zmagovalna 😉. Z rezultatom zadovoljen.

Matej G. – Super 2 dnevni izlet, odlična klapa in podpora… Na sami dirki pa peklensko vroče, konkretno zahtevni pogoji za furat, tako da sm zadovoljen da sm prlezu do konca, tokrat malo bolj rezervirano in zato tudi brez padca. 😄

Gašper – Odlična dirka, odlično vzdušje in ekipa, na žalost pa dirke nisem končal, ker mi je prerezalo gumo. Če povzamem celoten vikend je bilo res kulsko in mislim, da bi se takih vikendov kar hitro navadil.

Naši tekmovalci so dosegli naslednje rezultate:

Matej Krebelj – 19. mesto (MASTER 1)

Marko Šajn – 17. mesto (MASTER 1)

Matej Gombač – 15. mesto (MASTER 1)

Gašper Fabjančič – DNF (U19)

Naslednja dirka nas čaka 18 julija na Koroškem.